Eusebiu

Burcas

SPEAKER

“Misiunea mea este să ajut cel putin un milion de români să-și gestioneze eficient banii și să-și construiască bunăstarea. Așa vom vedea mai mult zâmbet și iubire în jurul nostru.”

Are o experiență de peste 20 ani în management și vânzări, s-a dedicat consultanței de management din anul 1999, iar în 2007 a obținut certificarea internatională Certified Management Consultant din partea ICMCI.

Ca și trainer a livrat peste 6.000 de ore de training de vânzări, management și leadership. Investitor în proiecte de succes in domeniul afacerilor online (www.kestionare.ro, www.salesjobs.ro, www.salesperformance.ro, www.wealthacademy.ro )

Eusebiu este constant preocupat de utilizarea aplicatiilor IT in zona creșterii performanțelor de business și individuale, este de asemenea investitor si business angel.

În prezent de Eusebiu este implicat exclusiv în gestionarea primului program independent de educație financiara din Romania: BurcashTM – Managementul Banilor

Cu peste 46.000 de participanți la seminarii, conferințe, workshop-uri, programe de training și coaching, acest program influețează pozitiv comportamentul financiar a peste 80.000 de persoane. Principala sa preocupare o constituie îmbunătățirea comportamentului financiar și a bunăstarii celor care trec prin programele sale, de la copii la adolescenți și adulți.

Pentru că educația copiilor este de importanta strategică, din 2011 Eusebiu este partnererul proiectelor ”My Money Week” și ”CONTeaza pe Educatie”. In anul 2014 a lansat prima colecție de Povești Financiare pentru copii din seria ”Cand voi fi mare voi fi…Bogat”.