Edina

Szaldobagyi

ECHIPA

Perseverenta si ambitie. Sunt doua cuvinte esentiale atunci cand vorbim despre Edina, cuvinte care stau la baza realizarilor pana in prezent.

Are in spate multi ani de voluntariat, dintre care cea mai semnificativa perioada a inceput-o din anul 2001 la grupul de Cercetasi Orionini. Crescand si responsabilizandu-se a obtinut valorile unui coordonator cu carisma, motivat, cu stimulare intelectuala si consideratie individuala din 2008 pana in prezent; continua sub titlul de lider, dedicandu-si energia pentru a duce la bun sfarsit ceea ce si-a propus cu talentul de ai insipra pe ceilalti.

Membru Fondator al Asociatiei Scoutistilor Orionini, ocupand postul de vice presedinte. Membru al Cercului Excelsior Management – Marketing, la Universitatea din Oradea.

A obtinut premiul cel mare la Olimpiada Nationala de Marketing – ONEF in 2013; Certificat de absolvire al Institului de Leaderhip; Certificat de absolvire a modului Psihopedagogic. Printre proiectele implicate se numara: proiectul Sky- ” skils for Young People in the Social Service” la Genova –Italia ; Proiectul Dincolo de Curriculum; Programele Junior .

Achievment: Tehnici de comunicare si succesul profesonal; Schimb de experienta in strainatate. La Universitatea din Debrecen – Ungaria, pe partea marketingului care se ocupa cu realizari si organizari de evenimente, care este una din pasiunile ei si crede ca lucrurile pot fi facute ca la carte cu o echipa profesionista.

O alta experienta, dar de data aceasta pe partea mai practica a lucrurilor a fost la Asociatia de prietenie Turco-Romana din Ankara – Turcia. In colaborare cu Ambasada Romaniei aflata in Turcia, organizand diferite activitati romanilor stabiliti in afara tarii.

Ii place sa fie mereu in miscare, sa fie implicata in cat mai multe proiecte si activitati, in special acelea care contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea nivelului comunitatii. O alta pasiune a sa sunt calatoriile, intalnirea cu oameni noi si culturi diferite. Cand i se iveste o sansa incearca sa profite la maxim de ea, si traind clipa prezenta.

Fascinata de comorile naturii si de ceea ce ne inconjoara. Este recunoscatoare Scout-ului pentru ceea ce a facut din ea, incearca acum la randul ei sa dea mai departe adaugand un plus fiecarui pas pe care il face pentru a „Lasa aceasta lume putin mai buna decat a gasit-o”. In prezent lupta pentru pozitii inalte in societate, in general doreste sa realizeze lucruri marete, nu se multumeste cu mediocritatea.