Bianca

Dancila

SPEAKER

Bianca Dancila, Expert in Marketing Online, este cunoscuta in industria online datorita performantelor realizate la implementarea proiectului www.tocmai.ro in Romania. In mai putin de 3 ani a reusit sa aduca site-ul tocmai.ro de la stadiul de start-up, in Top 3 site-uri din Romania.
Ulterior, Bianca Dancila a fondat regia de publicitate GripADs, care ajuta business-urile online sa faca bani din traficul de pe site. Totusi, pasiunea pentru Marketing si Strategie de Comunicare a determinat-o sa dezvolte un departament special de consultanta in Online Marketing pentru proiectele online serioase, care tintesc un loc in top-ul industriei in care activeaza.
In 2014, a lansat cel mai complex program de training despre Strategie de Marketing Online www.cursmarketing.ro. Acest program ruleaza in principalele orase din Romania, pentru a facilita accesul antreprenorilor si specialistilor in marketing la informatii valoroase.
In calitate de trainer, Bianca contribuie activ la educarea si formarea mediului de business din Romania si este convinsa ca succesul de maine este al companiilor care profita astazi de puterea internetului.