[vc_empty_space height="200px"][vc_custom_heading text="DESPRE BUSINESS POINT CLUB" font_container="tag:h2|font_size:52px|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:1.0" google_fonts="font_family:Dosis%3A200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" css=".vc_custom_1455588713964{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}"][vc_empty_space height="200px"]
[vc_empty_space height="80px"]

BUSINESS POINT CLUB

Locul unde afacerile si oamenii de calitate creeaza valoare impreuna.

Noi, fondatorii Business Point Club, am pornit in realizarea acestui club de business de la premisa ca societatea in general si cea de business in special, nu mai poate continua sa se “desfasoare” in mod individual, nu foarte bine tintit sau dezorganizat mult timp.

Pe plan de business se vad din ce in ce mai multi competitori profesionisti care isi desfasoara activitatea intr-un mod controlat, organizat si structurat, bazat pe idei testate in practica si pe parteneriate, afaceri care prin concurenta evolueaza atat ele cat si competitorii lor, iar in acest proces genereaza progres la nivel de industrie, dar si dezvoltare in general. Criteriile profesioniste de organizare isi fac aparitia tot mai des fie datorita companiilor straine care le importa din tara mama, fie datorita companiilor si firmelor autohtone, care nu pot supravietui fara profesionlismul amintit anterior. Din ce in ce mai multe companii si firme romanesti aleg sa faca acest pas, inainte ca piata sa ii forteze, castigand astfel timp si implicit bani.
Este o directie evidenta in ceea ce priveste mediul de business, iar noi am dorit sa cream o comunitate care sa se adreseze acestui tip de oameni de afaceri si sa punem bazele unei dezvoltari comune.

Motivele pentru a te alatura acestui club de Business sunt multe. Enumeram cateva:
1. Vei cunoaste oameni de afaceri care doresc sa se dezvolte prin parteneriate,
2. Vei avea acces la cunostintele mai multor parteneri,
3. Avem un mod de structurare care asigura atat eterogenitate pentru diversitate, cat si omogenitate pentru specializare si aprofundare,
4. Promovare realizata de specialisti,
5. Un varf de lance care sa te reprezinte,
6. Proiecte comune,
7. Acces la produse si servicii la prima mana,
8. Vei primi raspunsuri la eventualele problemele urgente.

Sunt mai multe informatii care te pot ajuta sa iei o decizie, iar cea mai eficienta metoda este sa participi in calitate de invitat, la intalnirile noastre saptamanale.

Contacteaza-ne! Ce ai de castigat este mult mai mult decat investitia de timp initiala.

[vc_empty_space height="60px"]

Comentariile sunt închise.