[vc_empty_space height="200px"][vc_custom_heading text="DESPRE ASOCIATIA BUSINESS INTERCULTURAL CHALENGE" font_container="tag:h2|font_size:52px|text_align:center|color:%23ffffff|line_height:1.0" google_fonts="font_family:Dosis%3A200%2C300%2Cregular%2C500%2C600%2C700%2C800|font_style:600%20bold%20regular%3A600%3Anormal" css=".vc_custom_1455587752289{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}"][vc_empty_space height="200px"]
[vc_empty_space height="80px"]

ABIC LOGO_white_H2

Scopul Asociatiei noastre Business Intercultural Chalenge ABIC este aducerea de plus valoare oamenilor indiferent de sex, nationalitate, religie, prin educare prin experienta, prin voluntariat si invatare interculturala, prin sprijin in integrarea in munca, integrarea sociala si culturala. Pentru a ne realiza scopul propus, venim cu cateva activitati, precum promovarea activitatilor cultural moderne si traditionale.

Urmarim dezvoltarea societatii punand accent in primul rand pe importanta implicarii persoanelor in evenimentele locale si nu numai, respectiv implicarea lor in procesul decizional al comunitatii. Derulam programe educative pe teme precum cultura, istoria, gastronomia, muzica, antreprenoriat si altele, care sunt relevante pentru societate. Coordonam programe cum sunt cursurile de limbi straine, ateliere si alte activitati tematice. Implementam evenimente pentru popularizarea spiritului antreprenorial si cultural.

Indrumam tinerii in privinta alegerii formei de educatie, a unei cariere si a indepentei financiare. Deasemnea ii implicam in proiecte de educare non – formala prin organizarea de proiecte nationale si internationale. Organizam workshopuri, seminarii, tabere, actiuni de voluntariat, festivaluri si alte activitati.

Avem posibilitatea de a oferi schimb de experienta, promovare si invatare prin experiente. Venim cu proiecte de dezvoltare personala atat pentru tineri cat si pentru adulti, interactiune cu specialisti din diferite domenii.

Unul dintre proiectele ABIC pentru realizarea scopului, se refera la studentii veniti in orasul nostru prin programul Erasmus. Un program care ofera posibilitatea studentilor de a studia intr-un mediu multicultural, facilitand contactul intre intre studentii din tarile Uniunii Europene si nu numai.
Noi, prin eforturile voluntarilor colaboratori, dorim sa le facilitam acestor studenti sederea in Oradea, prezentadu-le totodata cultura locala, respectiv nationala prin proiecte derulate pe perioada celor doua semestre ale anului universitar.

[vc_empty_space height="60px"]
[vc_column][vc_wtr_gallery id_gallery="6107" delay="0"][/vc_column]
[vc_empty_space height="60px"]

Comentariile sunt închise.